23 Ağustos 2012

Faber Castell - Glitter Glue

Scroll down for English.

Kırtasiye ürünlerine bakmayı çok seviyorum. Hiç kullanmayacağım hatta ne işe yaradığını bilmediğim ürünleri bile alasım geliyor. Geçenlerde kardeşim oyuncakçıyı gezerken bizde annemle kırtasiye reyonuna bakıyorduk. Faber Castelin simli yapıştırıcısını gördüm ve kafamda bir şimşek çaktı:) Ve işte tırnaklarımda:)

Tabanda 2 kat Flormar 344 var. Sararmış tırnakları bile tertemiz gösteren bir ten rengi bu, çok seviyorum. Üzerine Faber Castell'in mavi renkteki simli yapıştırıcısını sürüp, top coat ile sabitledim. Resimlerdekinden çok daha yoğun bir sim var. Tüptekinin aynısı:) Sizde simli ojenizi 1.25 Tl gibi bir fiyata almak isterseniz kırtasiyelere bir bakın. Renk seçeneği çok fazla, yakında diğerlerini de sizinle paylaşacağım.


I love visiting stationeries. I wanna buy all things including that I don't even  know what to do with it:) Yesterday when my brother was visiting toy store, my mother and I were looking for stationery and saw these glitter glues.

I applied 2 coats of Flormar 344 for base. Then apply blue glitter glue and top coat. Actually there is more sparkling glitter on my nails, but I cannot catch them with my camera. If you want to get your " glitter nail polish" about 1$, you should check stationeries:) I'll show other colors soon. Keep in touch:)

5 yorum:

  1. yapıştırıcımı :o) enteresan bir fikir yapılabilecekler listesine aldım;)

    sevgiler
    yildizlimakyaj.blogspot.com(beklerim;)

    YanıtlaSil
  2. ayy hmen deniyeceğimm :)) çok zekice :D
    bloguma da bekleriimm :)
    ojemeraklilarinaozel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. @yıldız, oje sürmekten daha kolay denemelisin:)
    @ojedelisi_14, başka renkleride var, mutlaka bak

    YanıtlaSil
  4. yaa çok güzel olmuuş :) çok zekice ve pek çok ojeden de güzel durmuş ben de almalıyım yapmalıyım :)
    sevgiler..
    http://rosaygrismoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. What a good idea! Love the look on your nails.

    YanıtlaSil

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...