30 Nisan 2012

Sponging & Laser Tape Mani

Scroll down for English.
Merhaba, saat post hazırlamak için biraz geç:) O yüzden biraz kısa tutacağım. Bugün hem bantlarla bir şeyler yapmak istedim hemde değişik olsun diyince ortaya bu manikür çıktı.
Öncelikle Golden Rose'un 209 nolu sarısını sürdüm. Üzerine sünger ile She#511 uyguladım. Ardından Nailside'ın buradaki tutorial'ındaki gibi bantları yapıştırıp üzerine siyah oje sürdüm. Burada dikkat etmeniz gerekenler tabana sürdüğünüz ojenin tamamen kuruduğundan emin olun yoksa bantları sökerken ojenizde onunla gelebilir. Ve bantları üzerine oje sürer sürmez çıkartın, eğer kurumasını beklerseniz ojeniz bantın kenarlarına yapışabilir tırtıklı bir görüntü oluşur.



Hi, time is too late to prepare a post so I will write a little bit short today. I wanted to do sponging and laser tape techniques in one mani. First, I applied  Golden Rose#219, then sponged She#511. After that I applied laser tape mani that I saw in Nailside's this tutorial. If you don't know her blog, you should take a look at it. She is so talented about nail art using tapes.

1 yorum:

Yorum ekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...